Hľadám posily

✅ Pracovná príležitosť na doma.
Projekt Klubu GLOBAL 3000 vznikol v roku 1999. Jeho cieľom je dodávať ľuďom kvalitné české výrobky dennej spotreby.
Firma má široký sortiment a jednoduchý spôsob práce, takže si môžete takto privyrábať či už popri materskej, štúdiu alebo zamestnaní.
Firma spolupracuje s partnerskými eshopmi (České cukrovinky, Zdravý a chutný svet, Povlečeme vše, Móda od Luci, Zverimex, Šperky, Fajné věci od nás, Život v pohádce, Dr. Popov, Drogérie Store, Sweet mix...).
Zapojiť sa môžete viacerými možnosťami:
1. Môžete byť len ako samospotrebiteľ - odoberať si produkty a zbierať si za nákupy body, ktoré sa menia na peniažky podľa dosiahnutej pozície. V hlavnom e-shope Global 3000 máte zľavu na produkty až 23% plus najlepšie bodové ohodnotenie. Úžasné je, že nemusíte objednávať každý mesiac, čiže naozaj len keď budete chcieť. NIKDY neprídete o Vaše body, províziu ani dosiahnutú pozíciu.
2. Kto má rád predaj - tak samozrejme je tu aj tento variant, niektoré e-shopy majú k dispozícii aj tlačené či online katalógy.
3. Tretí variant je časovo nenáročný, a môžete si s nim vybudovať hlavný príjem, čiže ak chcete zarábať peniaze a zaistiť si život Vašich snov - môžete ukazovať Global ďalším ľuďom a učiť ich, ako si môžu aj oni zarobiť. Môžete si tak vytvoriť krásne tímy plné spokojných ľudí, ktorí budú s láskou nakupovať a pracovať ďalej. Nemusíte predávať, naučte nových ľudí, ako si môžu objednávať sami, ukážte im ako si môžu zarobiť a na základe toho môžu rásť aj Vaše príjmy.
Podmienkou vstupu do Globalu 3000 je zakúpenie registrácie so štartovacím balíčkom v hodnote 13,- €, ktorý obsahuje:
- katalóg Klubu Global 3000 (darček - katalógy Českých cukrovinek a Zdravého a chutného světa)
- brožúru projekt Klubu Global 3000
- prihlášku s PINom (Vaším členským číslom)
- vzorky koktailov či nápojov
- vlastnú on-line kanceláriu na internete
V iných firmách sú štartovacie balíčky mnohonásobne drahšie, prípadne registrácia zdarma a hneď na to povinná objednávka za 70-500 €, čiže verím, že sa Vám táto malá investícia vráti mnohonásobne späť.
Ako Váš sponzor Vám so všetkým rada pomôžem.
Čo Vy na to? Zaujalo Vás to? Chcete sa stať členom môjho tímu? 😉
Mzda: 600 EUR
Číslo inzerátu 142350

 

10.3.2024 | 9:15 | prehliadnuté 43 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.